• 10% Rabatt På Första Beställningen Över 149 kr Med Koden "NEW"
Snabb Leverans / Fri Frakt över 149:- / Enkla Returer

Vanliga frågor

Här kan du svara på vanliga frågor som man kan ha som potentiell kund. Detta för att kunna ge din kund information snabbt och enkelt i butiken samt att minska ärenden för din kundtjänst.


Förslag på frågor som kan besvaras:

Hur kan jag betala?

Du kan betala med både Swish och kort.

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden brukar vara mellan 1-3 arbetsdagar, det kan ta någon dag mer ibland då vi Levererar med Postnord och Postnord delar bara ut brev varannan dag. Läs mer om det här.

Kan man returnera produkterna?

Ja det kan man.

Dessa är kriterierna för att en retur skall kunna ske:

* Alla eventuella lappar & påsar skall vara kvar. Med det innefattar det Tackkort och smyckes påsar och även påsen smycket kommer i.

* Returen skall ske inom 14 dagar efter mottagning av produkt

* Produkten skall inte vara använd (en inspektion sker vid retur)

* Köparen står för returens frakt. Frakten brukar ligga på mellan 15-30 kr

* Man får full betalning tillbaka efter alla dessa kriterierna har checkats. Har man betalt med kort tar återbetalningen 2-8 arbetsdagar. Har man betalat med Swish så skickar vi tillbaka det direkt.


Hur länge håller produkterna?

Våra smycken håller väldigt bra om man följer våra skötselråd. Var försiktigt med smyckena för att öka livslängden. Dock ha tanke att smycken är en produkt som kan tappa färg efter ett tag och bli smutsigt. Vi garanterar inte att våra smycken ska hålla för evigt. Trots det håller våra smycken väldigt bra och alla våra smycken är rostfria förutom dem där vi skriver något annat. Det står alltid i produktens beskrivning.