• 10% Rabatt På Första Beställningen Över 149 kr Med Koden "NEW"
Snabb Leverans / Fri Frakt över 149:- / Enkla Returer

Varför Rostfria Smycken?

Varför inte bara välja "vanliga" smycken, varför ska dem vara rostfria? Varför kan man inte bara köpa billigare smycken som inte är rostfria? 


När vi bestämde oss för att erbjuda smycken så var det självklart för oss att så många som möjligt skulle vara rostfria smycken av den simpla anledning att kvalitén och livslängden på rostfria smycken är mycket bättre än icke rostfria. Vi vill inte att du ska köpa smycken som tappar färg efter minsta kontakt med vatten. Därför erbjuder vi hög kvalitativa smycken som är rostfria så du inte behöver oroa dig för kontakt med vatten eller för att dina smycken ska tappa färg. Alla våra smycken är rostfria och det finns skötselråd för dem här. Vissa smycken är lite känsligare och vi kallar dessa våra undantag. De finns här och står alltid i produktens beskrivning.


Varför ska du välja oss? 

Vi har snabba leveranser på 1-3 arbetsdagar och bästa kvalitén på smycken. Sveriges lägsta priser. När du handlar hos oss kan du vara säker på att dina trendiga och prisvärda smycken levereras snabbt och säkert på 1-3 arbetsdagar. Vi satsar mycket på hållbara smycken med bra kvalitet så man kan använda sina trendiga dam och herr smycken så länge som möjligt.