• 10% Rabatt På Första Beställningen Över 149 kr Med Koden "NEW"
Snabb Leverans / Fri Frakt över 149:- / Enkla Returer

Halsband Marcel Guld

  • 99 kr

Halsbandet Marcel är gjort av 100% Rostfritt stål. Halsbandet har tjockleken 5 mm och har en imponerande snurr textur som kommer göra många imponerande.


I lager

Halsband Marcel

Ett super snyggt halsband. Halsbandet Marcel är ett av vårat trendigaste halsband med en super snygg snurr textur med tjockleken 5 mm Det snygga rostfria halsbandet Marcel är tillverkat av 100% 316L Rostfritt stål och sen guld färgad. Denna produkt är rostfria men guld färgen har ett tunt lager och kan slitas. Därför har vi speciella skötselråd för denna produkt som möjligtvis har lite kortare livslängd än våra normala produkter. Skötselråden finns efter bilderna.

Snygga halsbandHerr halsband, Trendigt halsband

När du beställer det trendiga och snygga halsbandet Marcel får du en rostfri produkt av grym kvalitet. Detta halsbandet har speciella skötselråd när det kommer till guld varianten. Undvik kontakt med vatten och andra vätskor. Sov inte med halsbandet Marcel guld och bevara gärna det i med följande plastpåse när du inte använder det för att bevara guldfärgen så länge som möjligt.